Brandmateriel / Redningsudstyr

Redningsudstyr

Emergency-Plug

 
Emergency-Plug er en ny og revolutionerende enhed, som er med til at sikre et sikkert arbejdsmiljø, ved indsatser i el- og hybridbiler. I tilfælde hvor køretøjets eget sikkerhedssystem ikke har været aktiveret, er det stadig muligt og opleve uhensigtsmæssig bevægelse fra el-og hybridbiler. En fod på speederen imens bilen er i gear og køretøjet bevæger sig og udgør en stor risiko for mandskabet omkring køretøjet. Det kan være vanskeligt for redningsmandskabet og identificere om sikkerhedssystemet har været aktiveret eller ej og dermed være sikker på, at mandskabet sikkert kan færdes omkring køretøjet. Emergency-Plug er en enhed der placeres i el- og hybridbilernes lade stik. Alle El- og hybridbiler er produceret med en sikkerhedsprotokol der gør, at så snart lade stikket er forbundet skal køretøjet gå i P-position (frigear). Ved at anvende Emergency-Plug på skadestedet er redningsmandskabet dermed sikker på at køretøjet er i P-position hvilket reducerer risikoen for uhensigtsmæssig bevægelse fra køretøjet.
Normale forholdsregler ved indsatser i el- og hybridbiler skal fortsat efterleves.
 
Emergency-Plug har en lang række indbyggede funktioner :
- Emergency-Plug kan anvendes på alle el- og hybrid biler da enheden har type 1 og type 2 stik.
 
- Emergency- Plug er forsynet med lys der informerer redningsmandskabet om at bilen er aktiveret men sikker og færdes omkring.
 
- Emergency-Plug har en selv-test funktion som kan anvendes inden den sættes i køretøjet så redningsmandskabet er sikker på at enheden har strøm og fungerer.
 
- Emergency-Plug kan tages ud af lade stikket på køretøjerne igen da de er forsynet uden låsefunktion, som er i normale lade stik.
 
- Emergency-Plug er produceret i en tydelig selvlysende farve som gør enheden tydelig for redningsmandskabet på skadestedet.
 
- Emergency-Plug er forsynet med Bluetooth der ved et tryk på en enkelt kontakt kan åbne dækslet til lade stikket på en Tesla.
 
- Emergency-Plug kan løbende opdateres så enheden er kompatibel med nye modeller af el- og hybridbiler.
 
- Emergency-Plug er produceret af genbrugsplastik.
 
Datablad - Klik her
 
Kontakt venligst vores salgsafdeling for priser og yderligere information.
Emergency-Plug
 
 
NYHED
WJFE300 Skæreslukker
 
____________________________________________
 
HYHED
Emergency-Plug
 
 
____________________________________________
 
NYHED
Gojak rulleskøjter

____________________________________________
GKV Brandmateriel ApS | CVR: 32363938 | Kirkegårdsvej 29, 6300 Gråsten  | Tlf.: 74651068 | info@gkv.dk