Brandbiler / GKV Tanksprøjter / Haderslev TS1 + TS2 + TS3 + TS4

Haderslev TS1 + TS2 + TS3 + TS4

Den 7. og 8. oktober blev fire tanksprøjter leveret til Haderslev Kommune. 
 
Tanksprøjterne er opbygget på fire identiske MAN TGM 18.340 chassiser. Mandskabskabinen er en Ziegler Z-CAB NEW GENERATION - EURO 6. Opbygningen er en Ziegler ALPAS aluminiumsopbygning (ALuminum PAnel System).
 
Tanksprøjterne er leveret med en Ziegler kombineret høj- og lavtrykspumpe der kan levere 2500 liter /min ved 10 bar på lavtrykssiden og 400 liter /min ved 40 bar på højtrykssiden. Pumpen er leveret med 4 afgange i pumperummet og en 110 mm sugestuds.
 
Vandtanken indholder 5.000 liter og påfyldes fra pumperummet. Vandtanken er integreret i midten af opbygningen så materielkassen er forsynet med samme antal materielrum som en traditionel autosprøjte med syv materielrum.
 
Den endelige indretning i materielrummene og montering af materiellet er dels foretaget af os og brandfolkene fra Arnum og Fjelstrup.
 
Tanksprøjterne er udstyret med Collins Youldon slangevinder, med hver 90 meter højtryksslange. Højtryksslangerne er farvemarkerede, så mandskabet kan kende forskel på højre og venstre højtryksslange under indsats.
 
Opbygningen og førerhuset er forsynet med LED arbejdslys og Hänsch LED udrykningsblink. Udrykningshornet er ligeledes fra Hänsch.
 
Haderslev Kommune har selv arrangeret stafferingen, som er et led i kommunes designlinje.
 
 
NYHED
WJFE300 Skæreslukker
 
____________________________________________
 
HYHED
Emergency-Plug
 
 
____________________________________________
 
NYHED
Gojak rulleskøjter

____________________________________________
GKV Brandmateriel ApS | CVR: 32363938 | Kirkegårdsvej 29, 6300 Gråsten  | Tlf.: 74651068 | info@gkv.dk